Csecsemő baba

... hogy néha a hugi is kipihenhesse az élő játékbaba szerepkört :-)

Le a kalappal Rékuskám előtt, igen jól tűri nővérkéje ötleteit, mikor is élő játékbabának használja. Réka feküdt már a játék babakocsiban, legutóbb meg a kis babaágyban találtam meg.

Olykor azért a huginak is kijár a pihenés. Ilyenkor nagyon jól jön az ötletekből ki nem fogyó tesó számára a csecsemő formájú Waldorf baba, ami formáját, testtartását tekintve nagyon hasonlít egy kisbabára. Méretei megegyeznek egy újszülött méreteivel - 50 cm hosszú - és a kistesó kinőtt ruhái is jók rá.

Igazi nyúzható, öltöztethető, pelenkázható baba. Van neki horgolt sapija, és horgolt kiscipője is. Nekem a kiscipő tetszik a legjobban - elkészíteni is nagy élmény volt. A neten találtam képet egy hasonlóról, és nagyon örültem neki, hogy elsőre sikerült megcsinálni.

Amúgy a hugi is szereti a babát - néha "kölcsönkapja" a nővérétől - vagyis ha éppen megunja, odaülteti az ölébe a babakosiba. Ilyenkor Réka bűvöli, vagy éppen nyúzza. Már többen azt hitték messziről, hogy egy igazi baba ül ott az ölében... :-)

 Ez a baba is, mint a többi igazi Waldorf baba, csak természetes anyagokból készül. Töltete 100% nyers gyapjú, testanyaga pamut, puhája vászon és pamut, haja pamutfonal. Nem csoda, hogy a lányok imádnak hozzábújni.4 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése