Narancsos-fahéjas szappan megújult összetevőkkel

Egy ideig nem készült, mert valamit hiányoltam belőle. Most végre összeállt a recept, a folyadék részét 100% zabtej alkotja, és zabkorpa is került bele.


Összetétele:olívaolaj, kókuszvaj, napraforgó olaj, szőlőmag olaj, lúg, zabtej, zabkorpa, narancs illóolaj, fahéj, fahéj illóolaj Leginkább száraz és normál bőrtipusra ajánlom

zabkorpa az értékes vitaminok mellett finoman radírozza a bőrt, eltávolítva az elhalt hámsejteket. A zabtej szintén tele van tápláló vitaminokkal. A narancs illóolaj bőrkondicionáló hatású. A fahéj illóolaja serkenti a bőr vérkeringését, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő hatású. Kedvező tulajdonságait borogatás, bedörzsölés és aromaterápia során is kifejti. A szőlőmag olajat a borszőlő magjaiból, hideg préseléssel állítják elő. Sárgászöld színű, könnyű szerkezetű, jól felszívódik a bőrbe. Kiváló testápoló alapolaj, mely biztosítja a bőr rugalmasságát, és simaságát, valamint megelőzi a korai öregedést. Képes a kollagén szöveteket regenerálni, és a petyhüdt bőr állapotán javítani. A bőrbe könnyen felszívódik, ezért kiválóan alkalmas száraz bőrre.

0 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése